Azsonra Birazdan Şimdi Biz Türkiye'yiz. MarmaraYenikapı Ahsarla #etiket

4 Şubat 2011 Cuma

Food, Nutrition and Wellness, Student Edition Gıda, Beslenme ve Sağlık, öğrenci Sürümü 2008

Food, Nutrition and Wellness, Student Edition Gıda, Beslenme ve Sağlık, öğrenci Sürümü 2008


Roberta Larson Duyf, 
"Gıda, Beslenme ve Sağlık, Öğrenci Sürümü"  
2008  579 sayfa PDF  72,4 MB

Gıda, Beslenme ve Sağlık gıda ve beslenme için geçerli perspektifleri yansıtan bir ortaöğretim ders kitabıdır. Bir katı gıda ve sadece ne kadar iyi yemek seçimler yapmak gençlere öğretme içerir değil beslenme eğitimi, nasıl, akıllıca alışveriş ve nasıl saklamak için, hazırlamak ve sağlıklı yemekler servis konsepti üzerine inşa edilmiştir. Aynı zamanda en güncel bilim temelli beslenme ve aktif yaşam ilkeleri ve kuralları olan bölümleri boyunca bütünleştirir. gıda ve beslenme içeriğinin akademik beceriler ile entegre: Bu kitabı eşsiz ve önemli yönleri arasında.

Gıda ve beslenme içeriği:
- Beslenme temelleri, gıda hazırlık ve mutfak temelleri üzerine odaklama (emniyet ve sağlık üzerinde güçlü bir odaklanma ile)
- Gibi konular içerir
---- Diyet Rehberi ve MyPyramid
bir genç bakış açısıyla ---- sağlıklı kilo
---- Gıda güvenliği sorunları
---- Konularda böyle bir vejetaryen olma, atletizm için yeme gibi birçok gençler ve fast food için önemli
---- Yemek masasında beraberliğin değeri
---- Doable yolu tatlı ve okul sonrası çerez gibi eğlenceli şeyler ödün vermeden akıllı yemek
- En son beslenme bilim ve araştırma dayanarak
- Uygulamaları, uygulama ve öğrenci katılımını sağlamak için birçok öğrenme faaliyetleri ile erişilebilir tarzında yazıldı
- Her iki All-American sık ve uluslararası yemekler için Teklifler tarifleri
- İllüstrasyonlu gıda hazırlık süreci adım adım, nasıl yapılır özellikleri

Akademik odak:
- Sağlar noktası kullanımı akademik entegrasyon (matematik, fen ve İngilizce dil sanatlar) ve
- Destekler proje tabanlı öğrenme ünitesi-uzun, eller uygulamaları

Download



 
Food, Nutrition & Wellness is a secondary level textbook which reflects current perspectives for food and nutrition. It builds on the concept that a solid food and nutrition education not only includes teaching teens how to make good food choices, how to shop wisely, and how to store, prepare, and serve healthful meals. It also integrates the most current science-based nutrition and active living principles and guidelines throughout its chapters. Among the unique and important aspects of this book: food and nutrition content integrated with academic skills.

Food and nutrition content:
- Focuses on nutrition basics, food prep, and kitchen basics (with a strong focus on safety and sanitation)
- Includes topics such as
---- Dietary Guidelines and MyPyramid
---- healthy weight from a teen perspective
---- food safety issues
---- issues that matter to many teens such as eating for athletics, being a vegetarian, and fast food
---- the value of togetherness at the dinner table
---- doable ways to eat smart without sacrificing fun things like dessert and after-school snacks
- Based on the latest nutrition science and research
- Written in accessible style with many learning activities to provide applications, practice, and student involvement
- Offers recipes for both All-American favorites and international dishes
- Illustrates food prep process, step-by-step, how-to features

Academic focus:
- Provides point-of-use academic integration (math, science, and English language arts)
- Supports project-based learning with unit-long, hands-on applications
Azsonra Birazdan Şimdi Biz Türkiye'yiz.